МЕНЮ
Your Cart

KRIMAX BATTERIEN

KRIMAX BATTERIEN

KRIMAX BATTERIEN  е немска марка акумулатори,сьчетала в себе си традицията и новите технологии.Тя е перфектен вариант както за забьрзания градски живот,така и за свободното време.Акумулатори Krimax са необслужваеми батерии,освободени от поддрьжка,надеждни вьв всички сезони,излючително мощни,дори и в приложения с високо потребление.Krimax предлага необходимата енергия за почти всички превозни средства и отговаря дори на най-взискателните изисквания.  

Посредством иновативната конструкция и лабиринтов капак,се поставят и нови стандарти,допьлнително се увеличава производителността,експлоатационния живот и безопасността .


ПРОИЗВОДИТЕЛ: KRIMAX Модел: Акумулатор KRIMAX HEAVY DUTY 135Ah
Капацитет C20 (Ah):135Пусков Ток A (EN):1000Гаранция : 2  Години KRIMAX BATTERIEN е немска марка акумулатори, съчетала в себе си традицията и новите технологии. Тя е перфектен вариант както за забързания градски живот, така и за свободното време. Акумулатори Krimax са необслужваеми батер..
375лв
ПРОИЗВОДИТЕЛ: KRIMAX Модел: Акумулатор KRIMAX HEAVY DUTY 180Ah
Капацитет C20 (Ah):180Пусков Ток A (EN):1000Гаранция :  2 Години KRIMAX BATTERIEN е немска марка акумулатори, съчетала в себе си традицията и новите технологии. Тя е перфектен вариант както за забързания градски живот, така и за свободното време. Акумулатори Krimax са необслужваеми ..
459лв
ПРОИЗВОДИТЕЛ: KRIMAX Модел: Акумулатор KRIMAX HEAVY DUTY 225Ah
Капацитет C20 (Ah):225Пусков Ток A (EN):1150Гаранция : 2  Години KRIMAX BATTERIEN е немска марка акумулатори, съчетала в себе си традицията и новите технологии. Тя е перфектен вариант както за забързания градски живот, така и за свободното време. Акумулатори Krimax са необслужваеми бат..
588лв
ПРОИЗВОДИТЕЛ: KRIMAX Модел: Акумулатор KRIMAX SUPER HEAVY DUTY 140Ah
Капацитет C20 (Ah):140Пусков Ток A (EN):800Гаранция : 2  ГодиниKRIMAX BATTERIEN е немска марка акумулатори, съчетала в себе си традицията и новите технологии. Тя е перфектен вариант както за забързания градски живот, така и за свободното време. Акумулатори Krimax са необслужваеми батерии,..
351лв
ПРОИЗВОДИТЕЛ: KRIMAX Модел: KRIMAX SUPER HEAVY DUTY 180Ah
Капацитет C20 (Ah):180Пусков Ток A (EN):1000Гаранция : 2  Години KRIMAX BATTERIEN е немска марка акумулатори, съчетала в себе си традицията и новите технологии. Тя е перфектен вариант както за забързания градски живот, така и за свободното време. Акумулатори Krimax са необслужваеми батер..
436лв
ПРОИЗВОДИТЕЛ: KRIMAX Модел: Акумулатор KRIMAX SUPER HEAVY DUTY 225Ah
Капацитет C20 (Ah):225Пусков Ток A (EN):1150Гаранция :  2 Години KRIMAX BATTERIEN е немска марка акумулатори, съчетала в себе си традицията и новите технологии. Тя е перфектен вариант както за забързания градски живот, така и за свободното време. Акумулатори Krimax са необслужваеми ..
545лв
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)