МЕНЮ
Your Cart

ХОБИ

ХОБИ

    

ПРОИЗВОДИТЕЛ: FIAMM Модел: Тягов акумулатор ASB 95
FIAMM Energy Technology е мултинационална компания, занимаваща се с производство и дистрибуция на батерии и акумулатори за моторни превозни средства и за индустриална употреба, родена след отделянето от FIAMM Group на бизнеса с автомобилни батерии и индустриални батерии с оловно-киселинна те..
545лв
ПРОИЗВОДИТЕЛ: FIAMM Модел: Тягов Акумулатор MAR 330
Капацитет:80 Ah Предназначение:>ХОБИ-кемпери,каравани,лодки с ел.двигатели,UPS,подемна техника,инвалидни колички Страна на полюса:Десен + FIAMM Energy Technology е мултинационална компания, занимаваща се с производство и дистрибуция на батерии и акумулатори за моторни превозни средства и з..
306лв
ПРОИЗВОДИТЕЛ: FIAMM Модел: Тягов Акумулатор MAR 450
Капацитет:100 Ah Предназначение:>ХОБИ-кемпери,каравани,лодки с ел.двигатели,UPS,подемна техника,инвалидни колички Страна на полюса:Десен + FIAMM Energy Technology е мултинационална компания, занимаваща се с производство и дистрибуция на батерии и акумулатори за моторни превозни средства и ..
360лв
ПРОИЗВОДИТЕЛ: FIAMM Модел: Тягов Акумулатор MAR 650
Капацитет:180Аh Предназначение:>ХОБИ-кемпери,каравани,лодки с ел.двигатели,UPS,подемна техника,инвалидни колички Страна на полюса:Десен + FIAMM Energy Technology е мултинационална компания, занимаваща се с производство и дистрибуция на батерии и акумулатори за моторни превозни средства и з..
746лв
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)